Наша гімназія в проекті «Освіта для сталого розвитку в дії»

10 жовтня 2014 року у львівському Будинку вчених (вул. Листопадового Чину, 6) вчитель біології закладу Гончарук Ірина Євгенівна стала учасником національної науково-практичної конференції на тему: «Практика освіти для сталого розвитку в Україні».

Подія зібрала велику команду освітян з 14 областей України. У конференції брали участь науковці, вчителі-практики, адміністратори навчальних закладів, регіональні координатори проекту, тренери, автори методичних матеріалів, представники громадських організацій та місцевих органів управління освіти, які обговорювали стан освіти для сталого розвитку в Україні. Зокрема, автор інноваційного українсько-шведського проекту «Освіта для сталого розвитку в дії», доктор педагогічних наук, професор Пометун Олена Іванівна та генеральний секретар і голова департаменту розвитку і навчання в міжнародній організації «Глобальний план дій» (GAP, Швеція) Мерілін Мелманн.

Конференція була побудована за принципом Відкритого простору, І. Гончарук стала учасником низки майстер-класів з практики викладання навчальних курсів проекту.

Кiлькiсть переглядiв: 82