Ройонний семінар" Медичні та психологічні аспекти профілактики шкільної дезадаптації"

02 лютого 2015 року відбувся районний семінар "Медичні та психологічні аспекти профілактики шкільної дезадаптації" зорганізований КЗ Львівським обласним дитячим психоневрологічним диспансером, Львівським обласним центром дитячої психотарапії та сімейного консультування, НВК "Школа-гімназія "Галицька", Всеукраїнською громадською організацією "Союз Українок" З доповідямивиступили

Готовність до навчання в школі. Мар`яна Нартікова - завідувач Львівського обласного центру дитячої психотерапії та сімейного консульту- вання, лікар дитячий психіатр, психотерапевт.

Поширеність хронічних соматичних захворювань у дітей та підлітків. Причини та фактори ризику. Оксана Мороз - завідувач інформаційно-статистичного відділення ІІ МДП, головний позаштатний спеціаліст департаменту ОЗ ЛОДА з шкільної та підліткової медицини.

Якість життя дитини у сучасному світі. Соломія Кордоба - лікар дитячий психіатр КЗ ЛОДПНД.

Мовленнєва готовність до школи, як фактор успішного навчання. Вероніка Пляцко - логопед вищої кваліфікаційної категорії КЗ ЛОДПНД

Від гри до навчання або криза 6-7 років. Любов Андрієвич – штатний психолог психотерапевтичного центру при КЗ ЛОДПНД.

На закінчення відбувся круглий стіл за участю вчителів початкових класів НВК «Школа - гімназія «Галицька», практичного психолога, соціального педагога. «Адаптація учнів до школи на прикладі нашого закладу».

Кiлькiсть переглядiв: 172